Bob Maguire zorgt dat daklozen voedsel krijgen

Prullenbak als maaltijd

Father Bob Maguire zorgt ervoor dat daklozen voedsel krijgen. Hij wilde de andere mensen laten zien hoe de zwervers leven op straat. Dit deed hij door bestekstickers op de vuilnisbakken te plakken, wat er in de vuilnisbak zit is vaak de maaltijd van een zwerver.

Bob Maguire is een man die zich inzet voor de mensen die het het hardst nodig hebben. Hij organiseert eetmomenten in parken. Hierdoor kunnen mensen die eten niet kunnen betalen toch nog avondeten eten. Met deze evenementen krijgen de mensen ook goed contact met anderen en dit stimuleert de persoonlijke groei van mensen. Om anderen te inspireren zwervers ook goed te behandelen, heeft hij een prullenbak op een maaltijd laten lijken. Hierdoor hoopt hij dat hij niet de enige is die zorgt dat daklozen voedsel krijgen. 

Father Maguire neemt het niet alleen op voor daklozen. Hij organiseert hele acties waarbij hij geld verzamelt om voor scholen die hun kinderen op het moment nog geen goede educatie kan aanbieden. Door het geld dat hij verzamelt kunnen de scholen hun leerlingen meer kansen bieden. 

Vuilnisbak met bestekstickers

Vuilnisbak met bestekstickers