Terminal 4 groene muur

Met een enorme groene muur op Terminal 4 – op het vliegveld van Singapore – wordt de propositie van ‘tuinstad’ ondersteund. De levensgrote levende muur bestaat uit planten, mos en andere groene planten.

Met deze groene boodschap worden reizigers welkom geheten in de ‘tuinstad’ van de wereld. Terminal 4 van de luchthaven Changi is geopend in 2017. Met bijna 20 miljoen passagiers per jaar is het een middelgroot vliegveld.

Groene muur met een boodschap

De groene muur heeft niet alleen een esthetische aantrekkingskracht. De muur verlaagd de omgevingstemperatuur van de terminal en verbetert de luchtkwaliteit voor iedereen. Met een team van ontwerpers en plantenexperts is gekozen voor een grote variëteit verschillende soorten planten te gebruiken om een ​​onderhoudsarme groene muur te creëren die mooi en natuurlijk opgaat in het groene landschap van de muur.

Terminal 4 is de eerste terminal in Changi die gebruikmaakt van biometrische technologie. Zoals irisscanners, vingerafdrukken en een self-service check-in met de mogelijkheid om bagage vooraf af te geven. Alles om reizigers een naadloze en efficiënte reiservaring te geven. In de terminal is ook een doorloop-winkelconcept gevestigd.

Terminal 4

Terminal-4

 

De installatie van de grote groene muur

green-wall-aan-het-aanleggen

Terminal 4 op Changi Airport

Changi-airport