Onze klanten

Wij werken o.a. voor

Cleanvertising®

Innovatieve duurzame marketing. Cleanvertising® helpt bedrijven en organisaties hun boodschap onder de aandacht te brengen van hun doelgroep.


Door gebruik te maken van bijzondere en onconventionele media, generen we extra aandacht voor reclamecampagnes. Juist omdat we heel goed weten hoe we, met de juiste inzichten en ideeën, optimaal gebruik kunnen maken van alle duurzame communicatiemiddelen. Het medium versterkt de boodschap.

Campagne aanvraag

Ben jij ook enthousiast geworden en wil ook jij een duurzame campagne voor jouw bedrijf?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een
Streetvertising,  Chalkvertising,  Clean lab,
Sand & – Snowmarking of Green Advertising campagne

Testimonials

Cleanvertising heeft ons geholpen met extra aandacht voor Springlevend! (onze app voor GTST).  Een prachtig medium om eenmalig een geheime code te verspreiden. Het is ook goed opgepikt op sociale media.

RTL4Springlevend!

Om Rabobank Almere als dé bank van Almere onder de aandacht te brengen, hebben we gekozen voor Cleanvertising. De groene manier van adverteren past goed bij onze uitstraling.

Rabobank Almere

We hebben gekozen voor de inzet van Cleanvertising voor de promotie van Batavia Wintersfeer in Lelystad. Voor ons was deze manier van guerrilla marketing een test die we niet echt konden meten. Super!

Stichting BataviaLelystad

We zijn meer dan tevreden met het resultaat. Vooral de boodschap op het zebrapad trok erg veel aandacht. Ook fijn dat een aantal plaatsingen opnieuw zijn gedaan, omdat deze minder goed waren gelukt. Bedankt!

ReumafondsAmsterdam

Meer weten?

Neem contact met ons op

contact@cleanvertising.nl

Contact & Route